Reality Dachovský

Byt 1+kk 30 m2, Prodloužená – Pardubice

Nabízíme k prodeji světlý byt 1+kk s balkonem v městské části Pardubice – Polabiny. Tento útulný byt se nachází ve vyhledávané lokalitě, ideální pro jednotlivce nebo pár. Obytný prostor je chytrým způsobem propojen s kuchyňským koutem, čímž nabízí maximální využití prostoru. Balkon poskytuje příjemný výhled do zeleně a možnost relaxace ve volných chvílích. Byt je situován 4. nadzemním podlaží z celkových 9-ti v dobře udržovaném domě (zateplení, plastová okna, atd.) s veškerou občanskou vybaveností na dosah. Skvělá příležitost pro ty, kteří hledají klidné bydlení s pohodlným přístupem do centra města, ať už na investici do vlastního bydlení nebo za účelem pronájmu.

Samotná velikost bytu je 26,7 m2 + 2,6 m2 má balkon a 1 m2 má sklep. Měsíční náklady jsou nízké a činí – 2 059 Kč do SVJ (z toho fond oprav – 665 Kč) + elektřina 550 Kč.
Nemovitost byla dobře udržována a proběhlo zde i několik úprav/rekonstrukcí, které projdeme na prohlídkách. Byt bude zůstávat částečně vybavený dle dohody s novým vlastníkem.

Budu se na Vás těšit osobně či telefonicky.


Lokalita
Prodloužená 259, 530 09 Pardubice II-Polabiny, Česko

Podlahová plocha
26 m2
Dispozice
1+kk
Pozemek
Balkon/terasa
2 m2
Vytápění
Dálkové
Parkování
Před domem


    Odesláním zprávy souhlasíte se zpracováním osobních údajů.